PRODUK PENCERAH KULIT MEMANG BANYAK TETAPI YANG MANA SATU

Tidak perlu mengharapkan produk yang mempunyai kesan sementara selepas ini. Sebernarnya, mudah saja nak kelihatan cantik lepas ni.. Apa yang anda perlukan adalah khasiat tambahan yang dapat memulih dan mencantikkan kulit anda!

memperkenalkan…

Pilihan terbaik bagi wanita.

Memulihkan kecantikan kulit Anda
Dengan Khasiat Semulajadi

  • Mencerahkan kulit
  • Mengembalikan keremajaan kulit
  • Kulit berseri secara semulajadi
  • Melembutkan & melembapkan kulit
  • Melindungi kulit dari sinaran UV
  • Melambatkan proses penuaan kulit
  • Kesan pada seluruh badan

Dari meja Surizul Resources

Lokasi: Sabak Bernam

Teman,

Izinkan saya bertanya, adakah anda runsing dan frust kerana mengalami masalah kulit berikut:

  • Kulit gelap akibat terlalu lama terdedah pada matahari?
  • Kulit kelihatan kusam dan kering?
  • Masalah kulit berjeragat?
  • Tona kulit tidak sekata?
  • Masalah pigmentasi?
  • Masalah pigmentasi?
  • Malu kerana kulit muka terlalu berminyak dan berjerawat?
  • Muka kelihatan kendur dan tidak berseri?
  • Ada garis-garis kedutan di muka?

Jika anda sedang mengalami satu atau beberapa masalah ini, anda perlukan perlu lakukan sesuatu untuk mengembalikan semula kecantikan dan penampilan wajah anda. Ya! ANDA sememangnya perlukan bantuan…

KENAPA…???

Jika dibiarkan berterusan maka ianya akan memberi kesan kepada…:

  • Anda kehilangan keyakinan diri
  • Emosi anda terganggu
  • Seri wajah akan hilang
  • Hari anda tidak ceria walau dimana saja.

Usah biarkan keadaan ini lama-lama!

Teman,

 

Wanita dan kecantikan, sememangnya cukup sinonim dan tak dapat dipisahkan. Ibarat aur dengan tebing, begitulah perumpamaan yang paling tepat dengan sifat semulajadi wanita. Wanita memang telah dilahirkan dengan anugerahkan sifat semulajadi dan sukakan kecantikan.

 

 

Wanita sanggup melakukan apa saja untuk kelihatan cantik untuk kepuasan diri atau bergaya di hadapan orang lain. Banyak sebab yang kukuh untuk membuatkan wanita kelihatan cantik dan kelihatan menonjol berbanding wanita lain.  

 

Tapi.. Bagaimanakah caranya untuk mengembalikan kecantikan kulit anda?

Saya faham, ramai yang telah mencuba berbagai-bagai cara untuk kelihatan cantik namun selalunya diakhiri dengan kehampaan. Ada juga yang sanggup mengambil suplemen tertentu sehinggakan kesihatan pula terjejas kerana tindak balas alergi pada bahan kimia terkandung pada suplemen tersebut. Ada juga yang memakai foundation sebarangan, akibatnya kulit wajah pula terjejas. Lebih buruk lagi, ada foundation yang tidak mesra wuduk. Ini ternyata menyusahkan.

 

 

Sebenarnya tak perlu susah-susah pun nak kelihatan cantik dan menawan. Anda hanya perlu mengamalkan satu kaedah berkesan secara konsisten, untuk satu jangka masa tertentu supaya kulit anda menjadi cantik dan berseri.

 

Sahabat,

 

Anda sendiri pasti tahu pentingnya wajah yg jelita tanpa ada parut yang tidak enak dilihat orang akan mengurangkan keyakinan diri anda sendiri. Saya ingin melihat anda kelihatan cantik dan berseri dan mengembalikan keyakinan anda semula. Atas dasar itulah, saya ingin memperkenalkan produk terbaru yang mampu mengembalikan kecantikkan wajah dan menjadi putih dalam 7 -14 hari dengan cara semulajadi tanpa sebarang kesan sampingan!

MEMPERKENALKAN...

Kini anda boleh ucapkan selamat tinggal pada masalah pigmentasi, jerawat, parut, tona tak sekata, kulit berminyak, dan masalah kendur.. Semuanya boleh diatasi dengan Calla BeautSkin!

Apa itu dan bagaimana ianya boleh membantu ANDA mengembalikan kecantikan anda...???

Nama “Calla” diinspirasikan dari nama bunga yang bermaksud cantik. BeautSkin pula merupakan gabungan perkataan Beauty dan Skin. Maka gabungannya, BeautSkin kerana kami visi kami ingin mencantikkan kulit anda. Maka terciptalah Calla Beautskin!

  

Calla Beautskin merupakan produk pertama Calla Beauty Sdn Bhd yang berpusat di Cheras, Selangor. Dalam masa 6 bulan pertama Calla BeautSkin telah terjual lebih 2,000 kotak secara runcit.

 

Produk supplemant berbentuk serbuk ini dirumuskan khas untuk memberikan khasiat istimewa kepada kulit untuk kembali cantik dan berseri. Serbuk Calla BeautSkin mudah diambil dengan rasa peach. Suplemen tambahan ini mengandungi pelbagai khasiat semula jadi yang diformulasi khas untuk kesihatan kulit anda.

Gabungan Bahan Terpilih Yang Berkualiti Tinggi 100% Asli Dari Bahan Semulajadi

Pada asasnya, Calla BeautSkin mempunyai 6 komponen terpilih yang baik untuk keperluan kesihatan kulit anda. Komponen terpilih ini 100% bahan semulajadi dan berkualiti tinggi.

 

Buah Peach yang merupakan komponen utama Calla Beautskin. Kandungan vitamin C yang terdapat dalam buah Peach merupakan antioksidan kuat yang dapat melambatkan proses penuaan, termasuk dapat mengurangkan kedutan, garis-garis halus dan lingkaran hitam. Selain itu, buah Peach juga sangat berkhasiat dalam mengatasi masalah ;

  • Kulit kering
  • Kulit berminyak
  • Mencegah jerawat
  • Melembapkan kulit
  • Membantu penyembuhkan luka
  • Mengecilkan pori terbuka

Dan banyak lagi khasiat dan kebaikan buah Peach. Disebabkan itulah kami memilih buah Peach sebagai bahan utama Calla Beautskin.

 

Selain itu, terdapat 5 lagi komponen yang sangat membantu dalam kesihatan kulit dirumus khas dalam Calla Beautskin:

KOMPONENKHASIAT
RosehipsRosehips berfungsi melembapkan kulit, mengurangkan bintik hitam, anti-aging dan mencerahkan kulit.
Kolagen buahKolagen merupakan jaringan ikatan protein yang terdapat pada tubuh manusia. Pengambilan kolagen akan menjadikan kulit lembap kerana mampu menahan air. Kandungan kolagen juga dapat meregenerasikan sel kulit dan memberikan kulit yang sihat, elastik dan tidak kelihatan kusam.
Vitamin CMeningkatkan sistem pertahanan badan dan membantu pembentukan kolagen. Vitamin C merupakan antioksidan yang bagus untuk mencerahkan kulit.
Serbuk MutiaraMelindungi kulit daripada sinaran UV, menyegarkan kulit, membantu menghilangkan masalah jerawat dan menjadikan kulit licin, halus, sihat dan anjal.
Ekstrak SakuraMembantu merawat, menganjal dan memperbaiki tona warna kulit.

Inilah sebenarnya rahsia resipi kulit menjadi awet muda! Kesemuanya komponen ini bertindak secara serentak untuk menggalakan pertumbuhan sel-sel baru dan memperbaiki kerosakan sel-sel yang lama. Ini akan membantu:

  • Menyelesaikan masalah kulit gelap.
  • Mencerahkan kulit seluruh badan termasuk tangan, kaki dan muka.
  • Sekatakan tona kulit yang sunburn.
  • Sekatakan tona kulit yang sunburn.
  • Melembut dan melembapkan kulit yang bermasalah kering dan kasar.
  • Mengembalikan seri kulit yang kusam.
  • Menjadikan kulit glowing secara semulajadi.
  • Melambatkan proses penuaan kulit dan menjadikan kulit tidak tua sebelum usia.
  • Melindungi kulit dari sinaran UV.

Anda hanya perlu amalkan setiap hari dan tidak perlu menunggu lama untuk menampakkan kesan positif.  

KULIT CERAH, LICIN DAN KEMBALI CANTIK SELEPAS 7 HARI!

Ya! Hanya 7 hari sahaja untuk anda lihat sendiri perubahan. Apa yang anda perlu lakukan adalah menggunakan Calla BeautSkin ini setiap hari selama 7 hari. Dengan formulasi berteknologi canggih ini, kecantikan kulit dikembalikan TANPA kesan alahan, keradangan dan kesan sampingan.

 

Saksikan sendiri bagaimana mereka telah berjaya mengembalikan kecantikan wajah dan kulit mereka dengan Calla BeautSkin ini.

Kesemua gambar-gambar pembeli kami ternyata berpuas hati kerana mengalaminya sendiri perubahan yang berlaku pada diri mereka. Kini giliran anda pula! 

Kelebihan Call BeautSkin berbanding produk lain:

  • 100% bahan-bahan digunakan halal
  • Tampak kecantikan semula jadi
  • Tidak ada kesan sampingan, selamat dari barah kulit
  • Boleh memutihkan kulit
  • Boleh menghilangkan jeragat
  • Boleh menghilangkan jeragat
  • Bebas dari bahan terlarang
  • Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia

Cara penggunaan Calla Beautskin amatlah mudah, hanya kemam saja dimulut. Untuk meningkatkan keberkesanan Calla BeautSkin, disarankan: 

  • Calla Beautskin boleh dikemam 1 hingga 2 kali sehari iaitu pada waktu pagi dan malam, ketika perut kosong.
  • Malam – kemam sebelum tidur, 30 minit selepas makan malam dan minum segelas air putih.
  • Waktu terbaik adalah 11 malam – 2 pagi.
  • Waktu period tak perlu consume.
  • Elakkan makan atau minum kafien seperti coffee, teh, nescafe kerana kafein akan menyekat penyerapan supplement terhadap badan.
  • Elakkan juga minuman bergas.
  • Elakkan juga minuman bergas.
  • Pastikan minum air putih sekurang-kurangnya 2 liter sehari untuk kesan yang optimum.
  • Tips tambahan: boleh diamalkan bersama jus buah-buahan atau susu untuk membantu mempercepatkan proses pembaikan kulit.

Pengguna Calla BeautSkin  begitu gembira sekali. Mengapa? Cuba teliti KESAN POSITIF selepas memakai Calla BeautSkin 

  • Kulit menjadi cerah
  • Mengembalikan keremajaan kulit
  • Kulit berseri secara semulajadi
  • Melembutkan dan melembapkan kulit
  • Melambatkan proses penuaan kulit
  • Kesan pada seluruh badan

Bukan kami yang kata, mereka yang telah menggunakan Calla Beautskin yang memberikan testimoni.

Saksikan sendiri..

  • Kulit menjadi cerah
  • Mengembalikan keremajaan kulit
  • Kulit berseri secara semulajadi
  • Melembutkan dan melembapkan kulit
  • Melambatkan proses penuaan kulit
  • Kesan pada seluruh badan

Wow.. terbaik.! Bagaimana untuk memiliki CALLA BEAUTSKIN ini...???

Amatlah mudah untuk anda mendapatkan produk Calla BeautSkin ini. Anda tidak perlu bersusah-payah keluar rumah dan mencarinya di kedai-kedai kerana anda boleh menempahnya dari laman ini sahaja. Biar saja kami yang menghantar produk ini terus kepada anda.

 

 

Kini anda boleh keluar sahaja rumah dengan rasa penuh keyakinan diri anda akan lebih dari biasa. Saya pasti kepuasan anda adalah keutamaan kami. Ambillah peluang yang baik ini untuk kebaikan penampilan anda.

Tawaran Istimewa!

Harga normal RM159.90, Namun pembelian daripada website ini hanya RM119.90. Kami beri DISKAUN RM40. Malah kami beri lagi FREE postage RM8 (Semenanjung sahaja) & Sabah/Sarawak tambah rm5 untuk Poslaju (Diskaun RM8).

Masih tunggu lagi..?

Apakah anda akan berkira dengan harga yang sangat berpatutan ini demi menjaga penampilan?  

 

Calla BeautSkin ini sememangnya telah banyak membantu mereka yang menginginkan penampilan wajah dan yang menarik sepanjang hari. Ramai produk memfokuskan pada wajah saja tetapi Calla BeautSkin mencantikkan bukan wajah saja tetapi anggota lain kerana formula dirus khas untuk memperbaiki kesihatan kulit secara keseluruhan. 

 

Jika anda masih mempunyai persoalan, mari teliti setiap persoalan yang biasanya ditanya dan jawapan dari pihak kami:

 

FAQ

Fungsi utama Calla Beautskin adalah mencerah dan memutihkan kulit. Selain itu, Calla Beautskin juga dapat membantu sekatakan tona kulit (akibat sunburn), melembutkan kulit, memudarkan parut dan menjadikan kulit tidak tua sebelum usia.

Bahan utama Calla Beautskin adalah buah Peach yang sangat kaya dengan vitamin C, vitamin E dan vitamin B

1 kotak Calla Beautskin tahan 1 bulan penggunaan. Namun untuk permulaan consume, pengguna digalakkan consume 2 sachet sehari iaitu pagi dan malam. Jika dah dapat kesan yang diinginkan, konsisten consume 1 sachet sehari sahaja. 

Setiap kotak mengandungi 30 sachets. Untuk kesan cepat digalakkan consume 2 sachets sehari.

Setiap sachet mengandungi 4gm.

Time period tak digalakkan consume kerana waktu period hormone badan wanita tak stabil.   

Harga jualan Calla Beautskin adalah rm159.90. Namun untuk pembelian di website ini, diberi diskaun RM40, iaitu RM119.90 untuk 30 sachet (FREE postage), untuk Baby Calla, harga rm69.90 untuk 15 sachet, Tak Termasuk Kos Pos

Ye betul agak mahal. Ini disebabkan kualiti bahan2 calla yang 100% organic dan juga sangat berkesan dalam merawat masalah kulit. Jadi ianya berbaloi dijual dengan harga yang agak premium.

Lelaki dan perempuan yang berumur 15 tahun ke atas boleh amalkan Calla Beautskin.

Tiada side effect kerana bahan kandungan Calla Beautskin 100% dari bahan semulajadi yang dibenarkan.

Berdasarkan customer  yang lepas2, seawal 3 hari  

Yes, dalam masa 7 hari selalunya akan Nampak kesan perubahan

Tidak, Cuma sekadar jaga sahaja lah. Kalau berjemut 3-4 jam akan efek juga lah kan? Normal

Sebaiknya jangan minum minuman berkafein supaya penyerapan lebih pantas

Teman,

 

Kecantikan merupakan aset kedua paling berharga buat anda selepas kesihatan tubuh badan. Oleh itu, dapatkanlah produk Calla BeautSkin ini untuk menjaga kepentingan menjaga penampilan anda.  Anda harus cepat bertindak dan sekarang adalah tepat pada masanya!

 

Jika anda benar-benar ingin mengubah penampilan anda supaya lebih menarik, dalam masa paling singkat dan paling selamat, janganlah tunggu lagi. Dapatkan Calla BeautSkin ini dan mulakan sekarang.

Jangan Tunggu Esok!

Rebutlah sekarang DISKAUN RM40 untuk Calla Beautskin 30 sachet pada harga RM119.90 (FREE Postage*) atau Trial Pek – Baby Calla 15 sachet pada harga RM69.90 (Kos Pos RM8 Semenanjung & Sabah/Sarawak RM13)

Yang benar,

Surizul Resources,
Sabak Bernam.

 

p/s – Kecantikan merupakan aset kedua terpenting selepas kesihatan buat anda. Jagalah dengan sebaiknya. Jika bukan anda, siapa lagi? Bagi yang mahu mengekalkan kecantikan kulit yang baik, inilah cara paling senang dan selamat.

 

p/p/s – Calla BeautSkin boleh membantu anda mengembalikan dan mengekalkan kecantikan kulit dengan khasiat semulajadi yang penting kesihatan kulita anda. Jika anda ada keraguan bacalah ruangan FAQ kami sediakan ini.  

 

p/p/p/s – Tiada kemajuan tanpa tindakan. Jadi bertindaklah segera sebelum apa-apa yang tidak diingini berlaku. Klik tempahan sekarang.

Scroll to Top
Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp